Grain Products and Mixed Fodder’s
ISSN-print:
2313-478X
ISSN-online:
2411-3921
ISO:
26324-2012
uk
en
Архіви
Select volume/issue
Volume: 23, Issue: 4, 2024
Volume: 23, Issue: 3, 2023
Volume: 23, Issue: 2, 2023
Volume: 23, Issue: 1, 2023
Volume: 22, Issue: 4, 2022
Volume: 22, Issue: 3, 2022
Volume: 22, Issue: 2, 2022
Volume: 22, Issue: 1, 2022
Volume: 21, Issue: 4, 2021
Volume: 21, Issue: 3, 2021
Volume: 21, Issue: 2, 2021
Volume: 21, Issue: 1, 2021
Volume: 20, Issue: 4, 2020
Volume: 20, Issue: 3, 2020
Volume: 20, Issue: 2, 2020
Volume: 20, Issue: 1, 2020
Volume: 19, Issue: 4, 2019
Volume: 19, Issue: 3, 2019
Volume: 19, Issue: 2, 2019
Volume: 19, Issue: 1, 2019
Volume: 18, Issue: 4, 2018
Volume: 18, Issue: 3, 2018
Volume: 18, Issue: 2, 2018
Volume: 18, Issue: 1, 2018
Volume: 1, Issue: 60
Volume: 1, Issue: 59
Volume: 1, Issue: 58
Volume: 1, Issue: 57
Volume: 1, Issue: 54
Volume: 1, Issue: 56
Volume: 1, Issue: 55
Volume: 17, Issue: 2, 2017
Volume: 17, Issue: 1, 2017
Volume: 64, Issue: 4
Volume: 63, Issue: 3
Volume: 62, Issue: 2
Volume: 61, Issue: 1
Volume: 17, Issue: 1, 2017
Показані
1-5
із
5
записів.
Назва
Автор(и)
Мова
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА КОМБІКОРМІВ-КОНЦЕНТРАТІВ ДЛЯ ТРЕНОВАНИХ І СПОРТИВНИХ КОНЕЙ
Б. В. ЄГОРОВ
О. Г. ЦЮНДИК
ukr
ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ ЛУЩЕННЯ ТА ВОДОТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ ЗЕРНА НА ВИХІД І КУЛІНАРНУ ОЦІНКУ ПЛЮЩЕНОЇ КРУПИ ІЗ ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ
В. В. ВОЗІЯН
ukr
СПЕЛЬТА – ПРИШЛО ЕЕ ВРЕМЯ
Л. В. Фадеев
rus
ФІЗИКО-ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ СУЧАСНИХ СОРТІВ ДРІБНОНАСІННЄВИХ КУЛЬТУР
Л. К. Овсянникова
ukr
ХАРАКТЕРИСТИКА ПОЛБИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНОЇ ЗЕРНОВОЇ КУЛЬТУРИ ТА ОСНОВНІ ПРОБЛЕМИ ЇЇ ПІСЛЯ ЗБИРАЛЬНОГО ОБРОБЛЕННЯ
С. В. ВАСИЛЬЄВ
ukr