Grain Products and Mixed Fodder’s

ISSN-print: 2313-478X
ISSN-online: 2411-3921
ISO: 26324-2012

Архіви

Volume: 1, Issue: 60, -

Показані 1-10 із 10 записів.
НазваАвтор(и)Мова
ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННИХ КОМБІКОРМІВ У ГОДІВЛІ СВИНОМАТОК ПРИ ІНТЕНСИВНІЙ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ
  • І. Ф. РІЗНИЧУК
  • О. Й. КАРУНСЬКИЙ
  • О. К. КИШЛАЛИ
ukr
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР НА ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА»
  • А. В. Макаринська
ukr
КОКОСОВОЕ МАСЛО УВЕЛИЧИВАЕТ ПРИВЕСЫ ЖИВОТНЫХ НА БЕЗЖИРОВОМ РАЦИОНЕ
  • А. П. ЛЕВИЦКИЙ
  • И. В. ХОДАКОВ
  • Е. М. ШАРАБАЕВА
  • А. Г. КУЧЕРУК
  • Н. Г. МИЛЕВА
  • Л. А. ГРИНЧЕНКО
  • М. Р. ГУЦУ
rus
ЕФЕКТИВНІСТЬ ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА СПЕЛЬТИ В КРУПУ
  • В. В. ВОЗІЯН
ukr
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
  • В. В. ЛЮБИЧ
  • В. В. НОВІКОВ
ukr
ИССЛЕДОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ И БИОХИМИЧЕСКИХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА МУКИ ИЗ РАЗЛИЧНЫХ ЗЕРНОВЫХ КУЛЬТУР
  • Д. А. ЖИГУНОВ
ukr
ФЕРМЕНТИРОВАННЫЕ ПИЩЕВЫЕ ВОЛОКНА ОТРУБЕЙ – СТИМУЛЯТОР РОСТА ПРОБИОТИЧЕСКИХ КУЛЬТУР
  • Л. В. КАПРЕЛЬЯНЦ
  • Е. Д. ЖУРЛОВА
rus
ТОЧНАЯ АГРОТЕХНОЛОГИЯ БУДУЩЕГО НАЧИНАЕТСЯ СЕГОДНЯ (СИЛЬНЫЕ СЕМЕНА)
  • Л. В. Фадеев
rus
ПОВЫШЕНИЕ КАЧЕСТВА ХЛЕБА НА ЗЕРНОВОЙ ОСНОВЕ
  • О. В. МАКАРОВА
  • Г. Ф. ПШЕНИШНЮК
  • А. С. ИВАНОВА
rus
РОЗРОБЛЕННЯ СКЛАДУ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ІЗ ЗЕРНОВИМ ІНГРЕДІЄНТОМ
  • Т. В. РУДАКОВА
ukr