Grain Products and Mixed Fodder’s

ISSN-print: 2313-478X
ISSN-online: 2411-3921
ISO: 26324-2012

Archives

Volume: 18, Issue: 2, 2018

Showing 1-9 of 9 items.
TitleAuthor(s)Language
USE OF CORN GRAIN IN PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS
  • S. M. SOTS
  • O. V. BNYIAK
eng
PRODUCTION OF POPPED SORGHUM WITH USING MICROWAVE TREATMENT
  • D. O. TYMCHAK
  • Y. Y. KUIANOV
  • S. Y. MYKOLENKO
eng
FEATURES OF THE TECHNOLOGICAL LINE OF THERMAL PROCESSING OF SMALL-SEEDED CROPS
  • L. K OVSIANNYKOVA
eng
THE THEORY AND PRACTICE OF RISK ASSESSMENT OF PROFESSIONAL DANGERS
  • A. P. BOCHKOVSKYI
  • N. Yu. SAPOZHNIKOVA
eng
ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ І ЗАСТОСУВАННЯ ФОТОЕЛЕКТРОННОГО ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РОЗДІ- ЛЕННЯ ЗЕРНА І ЗЕРНОПРОДУКТІВ НА ФРАКЦІЇ ЗА ОЗНАКОЮ КОЛЬОРУ
  • Л. С. Л.С. СОЛДАТЕНКО
ukr
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ГОРОХОВОЇ СОЛОМИ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ
  • А. П. ЛЕВИЦЬКИЙ
  • А. П. ЛАПІНСЬКА
  • В. І. СІЧКАР
ukr
ДИНАМІКА ПОКАЗНИКІВ КРОВІ КУРЧАТ ПРИ ВИКОРИСТАННІ ФЕРМЕНТНОГО ПРЕПАРАТУ “КЛЕРІЗИМ ГРАНУЛЬОВАНИЙ” В ЇХ ГОДІВЛІ
  • О. Й. КАРУНСЬКИЙ
  • А. В. МАКАРИНСЬКА
ukr
ПЯТАЯ ЮБИЛЕЙНАЯ СЕССИЯ МЕЖДУНАРОДНОЙ ШКОЛЫ КОРМОВ
  • A. В. Макаринская
ukr
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ВИСОКОБІЛКОВИХ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ У ВИРОБНИЦТВІ БУЛОЧОК
  • О. В. ЛАКІЗА
  • К. П. МАСЛІКОВА
  • М. В. ІЩЕНКО
ukr