Grain Products and Mixed Fodder’s

ISSN-print: 2313-478X
ISSN-online: 2411-3921
ISO: 26324-2012

Archives

If you did not find the journal number you are interested in, write to the editor.

Ok

Volume64/Issue4

1. LABOUR PROTECTION AND INDUSTRIAL SAFETY IN UKRAINE: PROBLEMS OF TRANSITION PERIOD AND PERSPECTIVE WAYS OF DEVELOPMENT
  • A. P. BOCHKOVSKY
  • N. Yu. SAPOZHNIKOVA
eng
2. THE INFLUENCE OF GLUTEN - FREE FLOURS ON THE QUALITY INDICATORS OF BISCUIT SEMI - FINISHED PRODUCTS
  • К. G. IORGACHOVA
  • E. N. KOTUZAKI
  • O. V. MAKAROVA
eng
3. ВИРОБНИЦТВО І ЯКІСТЬ ГРЕЧАНИХ ПРОДУКТІВ
  • Д. О. ЖИГУНОВ
  • С. М. СОЦ
  • А. Ю. ДРОЗДОВ
ukr
4. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБА ІЗ ДИСПЕРГОВАНОЇ ЗЕРНОВОЇ МАСИ З ВИКОРИСТАННЯМ ДОДАТКОВОЇ ПІДГОТОВКИ СИРОВИНИ
  • С. Ю. МИКОЛЕНКО
  • В. Ю. СОКОЛОВ
  • В. В. ПЕНЬКОВА
ukr
5. ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІ ЖИВОЮ МАСОЮ 70 - 110 КГ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ПОВНОРАЦІОННОГО КОМБІКОРМУ
  • І. Ф. РІЗНИЧУК
ukr
6. РАСТИТЕЛЬНОЕ МАСЛО
  • Л. В. ФАДЕЕВ
rus
7. ТРЕХКОМПОНЕНТНЫЕ СМЕСИ В ТЕХНОЛОГИИ ЗЕРНОВОГО ХЛЕБА
  • О. В. МАКАРОВА
  • А. С. ИВАНОВА
  • Н. Ю. СОКОЛОВА
rus